MECA-INOX-NL

contact-romynox

Meca Inox voor de voedingsindustrie 

voedinsgindustrieWij leveren RVS kogelkranen voor diverse toepassingen in de voedingsindustrie. De prijs-kwaliteit verhouding en het flexibele concept van Meca Inox kogelkranen zijn uiterst geschikt voor alle takken in deze industrie. 

Voedingsindustrie
Onze voedselveiligheid staat onder een steeds strengere controle, zo ook de toegepaste afsluiters.  De Meca Inox kogelkranen voldoen aan deze strenge eisen en worden daarom ook steeds vaker toegepast voor processen in de voedingsindustrie.

Processen en producten in de voedingsindustrie 
MI Food Processing IndustryPlantaardige oliën
Plantaardige oliën, voor huishoudelijk of voor biobrandstof, zijn lastige producten voor afsluiters. Hoge temperaturen, agressieve media, giftige stoffen zijn zo maar een paar zaken waar de afsluiters tegen bestand moeten zijn. En ondanks dat het hier om plantaardige oliën gaat  is lekkage in welke vorm dan ook onwenselijk.
De Meca Inox PS4, PZ4 en PP4 roestvaststalen kogelkranen hebben bewezen aan deze eisen te kunnen voldoen. De Meca Inox PS4 kan worden ingezet tot temperaturen van 190°C en de Meca Inox PZ4 en PP4 tot temperaturen van 280°C.

Geur en smaakstoffen
Bij de productie van geur en smaakstoffen is het van belang dat de juiste geur ook daadwerkelijk de juiste geur heeft en de smaak de juiste smaak heeft. Betrouwbaarheid, reinigbaarheid, non toxisch zijn belangrijke eisen bij deze productie. De Meca Inox PS4 roestvaststallen kogelkraan heeft bij veel bedrijven met deze producten, bewezen een uiterst degelijke afsluiter te zijn.

Zuivel en dranken industrie
Of we nu over een melkfabriek praten of over het water wat in Coca Cola wordt gebruikt, kwaliteit en controle gaat hier naar een zeer hoog niveau. De gevolgen van het leveren van 1 pak verkeerde melk of 1 fles Coca Cola kunnen enorme imagoschade veroorzaken voor bedrijven in deze tak van industrie. Een Europese fabrikant van kogelkranen, waar gemakkelijk een kwaliteitsaudit kan worden gehouden biedt dan een groot voordeel en  onderstreept het vertrouwen in de producten.

Klik hier voor de brochure over Food Processing Industry solutions (Engels, 1,89 MB).

Bedrijven met Meca Inox: 

IFFIOINeste oil

Meca Inox voor de voedingsindustrie 

voedinsgindustrieWij leveren RVS kogelkranen voor diverse toepassingen in de voedingsindustrie. De prijs-kwaliteit verhouding en het flexibele concept van Meca Inox kogelkranen zijn uiterst geschikt voor alle takken in deze industrie. 

Lees meer...

Wij zijn ROMYNOX

ROMYNOX is de officiële distributeur van Meca-Inox producten in de Benelux. Door de sterke relatie met onze leveranciers zijn wij in staat snel en betrouwbaar te leveren. Service en maatwerk staan ​​bij ons centraal en we streven ernaar om waarde toe te voegen aan onze klanten.
pdfLeveringsvoorwaarden

Nieuws

Food-gradeEen groot aantal producten, waaronder de PN4 en de terugslagklep, voldoen aan de norm EN1935/2004. Klik hier voor het certificaat.