MECA-INOX-NL

contact-romynox

Meca-Inox voor de semi-conductor industrie

Semi-conducter industrieVoor clean dry air systemen (CDA) heeft Meca-Inox speciale kogelkranen ontwikkeld met een hoge lekdichtheid. Ook voor kogelkranen voor o.a. water, waterstof en stikstof systemen bent u bij ons aan het goede adres. Meer informatie treft u aan in dit artikel.

Semi-conductor processen
De semi-conductor industrie stelt hoge eisen aan afsluitingscomponenten. Wij zijn bekend met uw industrie en weten dat betrouwbare producten, een snelle levering en gebruiksgemak van groot belang zijn bij uw keuzeproces. Zeker in een industrie waarin de commerciële levensduur van de eindproducten zeer kort is en een productiestop rampzalig kan zijn. Daarom heeft Meca-Inox voorraden in geheel Europa en een flexibel productieapparaat zodat wij u altijd kunnen helpen om systemen snel te ontwikkelen en te bouwen.

Clean dry air (CDA)
De Meca-Inox PN4 en de PN4 DB kogelkranen zijn speciaal ontwikkeld voor CDA systemen en hebben beiden een hoge lekdichtheid met een TA-Luft helium lektest tot 10⁻⁹. Beiden kunnen geleverd worden met een interne afwerking van Ra 0,25 ųM.
De PN4 heeft standaard een orbitale las-aansluiting en de PN4-DB heeft een compression fitting (Hamlet), waardoor directe montage op leidingen mogelijk is. De kogelkranen kunnen samen met eventuele metalen slangen gereinigd worden volgens ISO 8573-1 class 1.3.1, grade 4. En triple verpakt worden aangeleverd. Beide Mexa-Inox kogelkranen worden standaard met een 3.1 materiaalcertificaat geleverd.

Overige semi-conductor systemen
De Meca-Inox PS4 kogelkranen worden in de semi-conductor toegepast in o.a. water, waterstof en stikstof systemen.  Een belangrijke reden voor het toepassen Meca-Inox PS4 kogelkraan is de eenvoudige installatie, maar nog meer de flexibele aansluitmogelijkheden en betrouwbare snelle levertijden. De Meca-Inox PS4 wordt standaard geleverd met een 3.1 materiaal certificaat.

Bedrijven met Meca-Inox:

NXP plaatjeImecNXP